gmg-service

Bilverksted

Bilverksted

Vi tilbyr våre verkstedkunder fornuftige priser, profesjonell service, og høy kvalitet på deler og arbeid.

Truckverksted

Truck- og liftverksted

Med 600 kvm verksted og 3 mobile serviceteknikere er vi det største trucksenteret mellom Stavanger og Trondheim.

Salg / utleie av truck

Salg / utleie av truck

GMG SERVICE AS har siden 1990 drevet med salg, service og utleie av gaffeltrucker, og tilbyr nye og brukte trucker for salg og utleie. Vi leier ut kortsiktig og langsiktig, etter kundens behov og ønsker.

Vi er et moderne, frittstående bilverksted. Du mister ikke nybilgarantien din ved å benytte GMG Service AS!
Garantien bortfaller ikke om du velger bort merkeverkstedet

Vi har skaffet oss en større tyngde og bredde i sortimentet;
vi er nå forhandler for Hyster på Nordvestlandet!

Hyster var den første produsenten av gaffeltrucker i verden, og merket er i dag et av verdens største og mest populære innen gaffeltrucker og logistikkløsninger. En Hyster gaffeltruck er utviklet og produsert for å kombinere god totaløkonomi med høy driftssikkerhet og arbeidsglede.

 

Moderne teknologi og høy kvalitet i produksjonen sikrer topp effektivitet, lave driftskostnader og problemfri drift. Hyster er designet og produsert i Europa, og har alltid føreren i fokus. Gjennom mange års utvikling er teknologien tilpasset brukernes behov for en funksjonell og behagelig arbeidsplass. Dette betyr ekte arbeidsglede og overskudd hos brukerne.

 

Hyster leverer et komplett utvalg fra jekketraller og elektriske trucker, og opp til 52 tonns trucker for containerhåndtering.
Hyster gir 3 år, eller 6000 brukstimer reklamasjonsrett på nye trucker! Vi kan tilby en meget god totaløkonomi gjennom konkurransedyktige priser og gjennomgående høy kvalitet på produkter.

Våre samarbeidspartnere og leverandører:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern